Koren

Wat fantastisch de eerste 6 koren hebben zich al aangesloten bij Korennetwerk Lochem. Word ook lid van Korennetwerk Lochem om de samenwerking nog meer te versterken.

Popkoor SwingFun

Popkoor SwingFun uit Eefde (en wijde omgeving) zingt met ongeveer 50 leden diverse Engels en Nederlandstalige popsongs. Recent of al wat ouder, maar altijd met een eigen arrangement, waarbij de “boodschap” uit het lied zo goed mogelijk naar het publiek wordt overgebracht. Wil je meer weten? Kijk dan op de website!

Website: www.popkoor-swingfun.nl
E-mail: info@popkoor-swingfun.nl

Popkoor La Poko

Popkoor La Poko is in 2007 opgericht. La Poko is de afkorting van Larens Popkoor. Momenteel telt La Poko ruim 23 enthousiaste dames.

Website: www.lapoko.nl
E-mail: info@lapoko.nl

Stichting IJsselwijs

Stichting IJsselwijs is een non-profit organisatie, die middels culturele evenementen saamhorigheid wil creëren. Dit doet zij met koorprojecten en een maandelijks Sing It.

Website: www.stichtingijselwijs.nl
E-mail: info@stichtingijsselwijs.nl

Lochems Mannenkoor

Het Lochems Mannenkoor is in 1935 opgericht en telt ruim 70 leden. We repeteren op maandag van 20.00 tot 22.00 uur en vrijdag van 18.45 tot 20.00 uur in muziekboerderij de Imenkamp aan de Runmolenlaan te Lochem. De muzikale leiding is in handen van Gerrit te Rietstap.

Website: www.lochemsmannenkoor.nl
E-mail: secretaris@lochemsmannenkoor.nl

FA MI CONTENTO

Het gemengd koor Fa Mi Contento zingt madrigalen. Madrigalen zijn wereldlijke liederen van eind middeleeuwen en de jaren daarna. Wij zijn een klein en enthousiast koor dat op donderdagen zingt van 11.00 tot 13.00 uur in de Detmerskazerne in Eefde.

Website: www.famicontento.nl
E-mail: Willemien@zwaluwstaart.eu

Lochems Surprisekoor

Het Lochems Surprise Koor is opgericht in 1999 en telt ruim 40 leden. We hebben een breed Nederlands en anderstalig repertoire en treden regelmatig op.
Er wordt gerepeteerd op dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur in boerderij de Imenkamp, Runmolenlaan 25 in Lochem.

Website: https://new.lochemssurprisekoor.nl/
E-mail: j.timmerije@hetnet.nl

No Romeo’s

No Romeo’s is een vocal group van 19 vrouwen met een passie voor close harmony. Omdat we zelf zeer divers zijn en ons publiek ook, kiezen we ons repertoire zo breed mogelijk. Van jazz, wereldmuziek en pop tot Nederlandstalige kleinkunst.
No Romeo’s heeft zich gespecialiseerd in het ‘op maat’ verzorgen van optredens. No Romeo’s staat onder de muzikale leiding van Christoph Mac-Carty.

Website: www.noromeos.nl
E-mail: info@noromeos.nl

LOKO – Lochems Koor

Loko bestaat uit leden, die voor hun plezier zingen. Elke veertien dagen repeteren we op woensdagavond in de Molenzaal van Het Stadshuus te Lochem. Meer dan 30 personen zingen samen dat het een lust is. Keuze uit meer dan 150 nummers in diverse talen en als het even kan vierstemmig. We hebben een motiverende, deskundige dirigente en een uitstekende pianist. Regelmatig maken we na afloop van de repetitie gebruik van de Huiskamer van Het Stadshuus om daar elkaar gezellig te ontmoeten. Plezier staat bij ons op de voorgrond.  We werken niet toe naar uitvoeringen, maar we proberen toch zo’n twee keer per jaar voor onze eigen achterban een leuk repertoire ten gehore te brengen.

E-mail: martschouten@hetnet.nl of lidiadebruyn@gmail.com

Scroll naar boven